Toonrijk Tools voor artiesten en culturele organisaties

maakt je handen vrij voor het echte werk

Toonrijk Tools is een verzameling handige gereedschappen voor zelfstandige artiesten en kleine culturele organisaties. Blijf zelf creatief en gefocust op het inhoudelijke deel terwijl de praktische zaken door Toonrijk aangepakt worden. De tools zijn los inzetbaar: kies zelf de dingen waar je echt behoefte aan hebt. De Toonrijk Tools worden op maat gemaakt. Wat de kosten precies zijn, hangt af van de mogelijkheden die je kiest. Er staan ter indicatie enkele basistarieven bij de verschillende onderdelen. Deze bedragen zijn exclusief 21% btw.

Website

Een website optuigen wordt steeds makkelijker en is vaak zonder enige ondersteuning in het begin zelf wel te doen. Maar zodra je deze site wilt personaliseren, komen er vaak lastige vraagstukken naar voren. Toonrijk zorgt voor het ontwikkelen en onderhoud van een website die net iets verder gaat dan de standaard mogelijkheden waarbij de kosten altijd in verhouding staan met het doel van de site.

Ontwikkeling van een nieuwe site. Vanaf € 500.
Beheer van de website. Vanaf € 20 per maand.
Webwinkel voor de verkoop van producten. Zowel fysieke als digitale producten. Betalingen ontvangen via onder andere iDeal, creditcard, Paypal. Vanaf € 5 per maand of vanaf € 1 per verkocht product.
Digitale kaartverkoop. Run je eigen online kassa. Vanaf € 0,75 per bestelling.
Redactiewerkzaamheden website.

Productie

Speciaal voor stichtingen en verenigingen met een klein personeelsbestand verzorgt Toonrijk productionele en administratieve werkzaamheden op momenten dat het nodig is.

Administratieve werkzaamheden zoals boekhouding, jaarverslagen. € 25 per uur.
Productionele werkzaamheden voor de organisatie van concerten en evenementen. € 45 per uur.

Marketing

Een activiteit organiseren is één ding. Daarnaast is het van belang dat de doelgroep die je voor ogen hebt, op de hoogte is van deze activiteit. Via online marketing en promotie kan met een beperkt budget je evenement bekend gemaakt worden bij het juiste publiek.

Laat wat van je horen in de online wereld zonder er teveel tijd aan kwijt te zijn. Denk hierbij aan het beheer van nieuwsbrieven, Facebook en Twitter tijdlijnen. Vanaf € 15 euro per maand.
Efficiënt inzetten van een online marketing budget. Adverteer op het internet op de juiste momenten. Vanaf € 10 per maand.

Maatwerk

Persoonlijk contact.
Geen langlopende contracten: maandelijks je pakket aanpassen.

En verder

Interesse naar de mogelijkheden in jouw concrete situatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.